На самотi

Далекий місяць в небесах
Ледь посміхається тобі
Гарячий біль, холодний страх
І ти один на цій землі
Колись здавалося тобі
Що це не страх, і це не біль
І інші теж такі ж, як ти
Серед безодні пустоти

Але промчалися літа
Надії розмело, як дим
Життя закрила пустота
І ти залишився один
Залиш надії в стороні
На цьому світі тільки ти
Іди дорогой до труни
І залишись на самоті

Знайди свій шлях у небеса
Та озирнися навкруги
Чи ти на цьому світі сам
Чи ти на світі не один
Можливо, ти серед людей
Можливо, ти не в пустоті
Живи надією своєй
Бо інші теж такі ж як ти
Якщо ти в цьому світі сам
Залиш свій біль на цій землі
Знайди свій шлях у небеса
І там ти будеш не один

(из неизданного)

-f-


Рецензии