Сльози

Та що мені ввижається,та що?
Всі сльози трачу,де наберу потім?
Якесь старе,столітнеє вино
Залічує і душі,сушить очі.
Навіщо мені плакати,скажи?
Ти заслужив,щоби я так тужила?
Це мої сльози.Руки опусти,
Бо крила біля тебе обпалила.
І хай я біля прірви простою.
І хай вже я кохання не відчую-
Та більше тебе в душу не впущу.
А ти про мене ще не раз почуєш.


Рецензии