Паперовий корабель

Можливо ти цього чекав над усе,
Мій любий друже,
Але твої газетні кораблі
Потонули в калюжі.

Пущені тобою у далеке плавання
По течіям глибоких канав.
Вони опиняться сміттям на дорозі,
Доки ти у пошуках великих справ.

Маленькою дитиною ти вклав в них віру
Вважав їх справжніми судами,
Але пустив у неминучу прірву
І вони знов опинилися лише листами.

Котрі ти відіслати не наважився,
А відпустив по зустрічним вітрам,
На цю калюжу скаржився
І опинився в ній сам.


Рецензии