Help me..

Не вистачає слів,
щоб виразити мої почуття.
Прошу, зрозумій,
як сильно кохаю тебе я.

В моєму серці ти
залишишся на все життя.
Нам потрібно йти,
шляхом, що веде у майбуття.

С тобою я немов на крилах,
літаю високо, майже до хмар.
Та мрії мої враз зупинить,
швидкий та болісний удар.

Удар, що ранить в саму душу,
та шрами залишає в глибині.
Тепер цю біль терпіти мушу,
немаю сил, допоможіть мені!...


Рецензии