Наснилось...

Наснилось - я з тобою... Мов в раю...

На світ неначе знову народилась -

Росою прохолодною умилась,

В садку, в промінні сонячнім стою.

У вирій, геть, летять роки, мов листя,

Та марно - я щаслива й молода,

За роком рік складається в намисто

Прозоре й чисте, як з джерел вода.

Наснилося, що смуток одинацтва,

В полоні осоружної зими,

Розтане як відбудеться пророцтво,

І з вуст злетить не "я", а ніжне - "ми"...


ФОТО из интернета.


Рецензии