***

Поїду в Лавру!
 Попрошу у Бога!
 Хай він пошле мені небесну благодать
 Щоб рівною була моя дорога
 Коханий поряд був під стать
 Я попрошу у Бога і за діток
 Нехай щастить їм завжди на шляху
 Нехай стежина буде перед ними з квіток
 І небо буде чистим без дощу
 Батьки нехай здорові будуть завжди
 Щоб було до кого прийти й поговорити просто і про все...
 Бо це таке велике счастя мати
 Батьків і друзів і дітей,за це...
 Я помолюся
 Щоб мені ніколи не довелось ходити на суди
 Щоб в нашім ЖЕКу все було без сварок
 Й у вас ні в кого не було біди
 Поїду в Лавру!
 Попрошу у Бога!


Рецензии