За грошi

Сказав багач один: «За гроші можна все!
А хто так не вважає, то справжні ідіоти!»
У нього попросив, нехай він принесе
Чи дружбу, чи любов, що купить за банкноти.

Почервонів, поник, задумався на мить,
Стоїть собі сумний, а біль у душу коле,
Він був завжди один, хоч «друзів» аж кишить,
«Кохання» море мав, а справжнього ніколи.

© Забродський Олександр


Рецензии