Мой розум из цикла на беларускай мове

Мой розум - адзінае багацьце,
Шчасьце маё й асабісты крыж,
Хвароба цяжкая, пракляцьце,
Вы й я. А ён - знаходзіцца паміж.

Мой розум - Вашая атрута,
Радасьць мая, а Вам - нясьцерпны боль,
Мяне таксама забівае ён сабой,
Мой розум - шчасьце й мая пакута.

Я хворы чалавек. Я - шызафрэнік.
Чакаюць краты, людзі ва ўсім белым,
Там будзе "чай" й будзе там "варэньне",
Й будзе вабіць на стале з атрутай келіх.


Мой розум - адзінае багацьце,
Шчасьце маё й асабісты крыж,
Хвароба цяжкая, пракляцьце,
Вы й я. А ён - знаходзіцца паміж.


Рецензии