Мить чекання

Твій погляд ніжний бачу я,
Тепло долонь так відчуваю,
Навіки буду я твоя,
Давно-давно тебе чекаю.
Повір, так хочу поруч бути,
Що вже не сила зупинить,
А про мораль мені б забути,
І опір тобі не чинить.
„Так!” – в думках я тобі говорю,
А ти жорстоке чуєш: „Ні!”
Бо не повинна жінка скоро
Ці межі норми перейти!
Я очі миттю закриваю,
В обіймах твоїх я тону,
І в серце своє запускаю,
З тобою радість розділю!

18-19.02.2013


Рецензии