***

Скрипить старенька арка
Зривається дощем струна
Під її тиском зломиться цигарка
І у вікна як кішка примостилась луна.

І бліками пухнаста замуркочіть
Пограється клубочком ліхтаря
Та знов дощем  віконце залоскочіть
Геть піде як прийде зоря.

І від її нелюдської краси зімліє
І глянути на неї ще не раз захоче
Від зоряного погляду одразу змолодіє,
Але при неї в хмари заховає очі.


Рецензии