лiта...

Чому минули вже лiта,
Коли я була молода,
Як жайворонок я спiва,
Та все було таке яскраве...

Всі дні мінали наче сон,
То був як спалах,
То як стогін....
І пролетiв, як мара вiн

Сьогоднi все здаeться казкой,
Що прочитала я в думках
Лиш мрiя стигне на бруньках
Та посмiшка ii здаeться лаской...


Рецензии