Моя Молитва

Боже великий, єдиний!
Ти весь в мені, я в тобі
Кожної миті і днини
Чую обійми твої.

Ти мене оберігаєш
Від негараздів буття,
Долю впізнать помагаєш,
Шлях світлий до Майбуття.

Світлом розширені груди,
Полум’я в серці горить.
Тебе нема – і ти всюди.
Вічністю сповнена мить...


Рецензии