i почув вiн голос давнiй

І почув я голос давній
тільки голос
більш нічого...
ні
ще рук легке тремтіння
у шаленому волоссі
що збігало водоспадом
зблиском сонця
зойком слова


* За картиною Івана Марчука "І почув він голос давній"


Рецензии
Прекрасные строки, затронули сердце...

Евгения Позднякова   21.11.2016 22:43     Заявить о нарушении