Город

Безсмертний пошук манить в далечинь,
любов вселяє думку в вічну сушу
ми ходимо по величі пустинь,
для того, щоб знайти кохану душу.

коли в руках є все, окрім життя
нам маряться всевишні океани,
той божий хрест, блаженне відбиття,
міняє люд на куртки та жупани.

і поки світ вивчається за змістом,
а цар небесний з вітром розмовляє,
ми хочемо підкорювати місто,
та місто нас частіше підкоряє.


Рецензии