Як цiлунками пахне тиша

Як цілунками пахне тиша!
Як сміється мій Янгол,Боже.
Він сьогодні мене залишив...
Він повернеться?Вчора...Може...
Як стихають всі дні і ночі,
Як народяться дні в молитвах.
Ти колись цілував лиш очі...
Поміж нас- чорно-білі титри...


Рецензии