Цнотливiсть ночi

Цнотливість ночі вирізьблена вщент.
На зорях припорошені тумани.
Стоїть думками виписаний стенд,
Що я писала начебто роками.
Стоїть,і щось придумує собі.
Стоїть,і щось вирізблює душею.
Залишивши мене на самоті
Із думкою,здається,не моєю.
Цнотливість ночі ріже сонця світ,
Розбещує грайливим сонцепадом.
Здається,що стоіть лиш сотні літ
Земля,що вмилась вчора зорепадом.


Рецензии
Очень хорошо, Вида! Успехов Вам!

Ванька Жук   31.07.2019 20:49     Заявить о нарушении