Класна матуся

Наша класна матуся, вітаю я Вас
З днем Народження. І згадую школу.
Як прийшла я у восьмий А клас.
Ну а зараз п'ю за Вас кока-колу.

Я прийшла і дивуюся: як багато дівчат!
Всі відверті і хлопці веселі.
Тут заходите ви: "Сколько можно кричать?
Моисеев, Абдулов, а ну сели! "

Все було так по-справжньому: і раділи, й кричали.
І ліпили двійки в журналі.
"Ні, нічого, клянемося, ми не списали.
Як списали б, ми б вам сказали".

Наша класна матуся, Ви у нас найкраща.
Якщо щось не так, вибачайте.
Нам без вас дуже сумно і дуже страшно.
Ми Вас любимо, пам'ятайте!

Я бажаю Вам щастя і міцного здоров'я,
Тільки радості вашій сiм'ї.
Дякую Вам за уроки, за мову
Що в житті нам допомогли.


Рецензии