роднае

я кахаю цябе, кахаю
нібы неба птушыны крык
ад апошняе вольнае зграі
што пачуе сляпы стары

я кахаю цябе, кахаю
як свае берагі рака
дзе дзяўчына ўначы цалавала
вусны й рукі свайго юнака

я кахаю цябе, кахаю
я не ведаю іншых слоў
і на сэрцы балючым жалем
стогне рэхам мая любоў


Рецензии