Дмитро Славич - Крiзь бiль i сльози - до нових вис

Сквозь  боль  и  слёзы  -  к  новой  высоте.
Сквозь  пот,  истому  -  на  ступеньку  выше.
И  без  наград  живу  я  -  в  простоте  -
Без  грусти  и  печали  жизнь  бы  вышла.

Прожить  без  крови,  смерти  и  вранья,
Без  срама,  без  любви  неразделённой,
И  чтоб  была  счастливою  семья,
Достатком  и  мечтой  необделённой.

Я  у  судьбы  немногого  прошу.
А  за  окном  ветрище  так  и  свищет,
Дождь  льёт  сильней.  Сижу  стихи  пишу.
Дай  Бог  подняться  на  ступеньку  выше.

оригинал стихотворения Дмитро Славича:

Крізь  біль  і  сльози  -  до  нових  висот,
крізь  піт  і  втому  -  на  сходинку  далі,
але  мені  не  треба  нагород,
лише  життя  без  смутку  і  печалі.

Життя  без  крові,смерті  і  брехні,
без  зрад  і  без  розбитого  кохання,
і  рідні  щоби  не  були  сумні,
збувалися  їх  мрії,  сподівання.

І  зовсім  небагато  я  прошу,
хоч  за  вікном  могутній  вітер  свище,
хоч  далі  лиє  дощ,  поки  пишу,
лиш  би  піднятись  на  сходинку  вище.

Папка 23 - стихотворение 113


Рецензии