минуле

Я не зможу забути ніколи,
Той будинок, черешню мою,
Вечоріє і тепло на дворі,
Я один на дорозі стою.

Хочу довше , щоб час протягнувся,
Довше літо,не було зими,
Листя жовте не було на дворі,
Довше квітам у полі цвісти.

Місяці і роки промайнули,
Вже багато змінилось в житті,
Вже не той я маленький хлоп'ятко,
Вже минув той не спокій в душі.


Рецензии