Мо м батькам

Я хочу вам сказати щось важливе.
Щось на зразок подяки за любов..
За те,що пробачаете мене ви знов і знов,
За мій характер неслухняний і мінливий.

І вашу щарість я ніколи не забуду!
В важку хвилину ви мої дурні думки терпіли,
За те,що ви з майстерністю зуміли
З крихкої цегли збудувать міцну споруду.
 


Рецензии