Незрозум лий ген йvk ruta Рута

Тебе скільки не жалій,ти просиш ще,
скільки не люби,любов сприймаєш як належне,
занадто дурне виховання,або ж його відсутність,
якщо думаєш,що чиєсь серце від тебе залежне!

Я на диво не марю як інші тобою,
мені просто тебе безмежно шкода,
самолюб,інтригант,кар*єрист,
кохання ніщо,впорівнянні з метою!

Людські почуття ніяк невідомі,
душа-наче мушля закрита,
проте наглість з усіх сторін,
та суть жахлива занадто розкута-відкрита!

Ти був би непомітною крихіткою для мене,
хотілося звичайно,щоб все було саме так,
бо ти в цьому світі не король-а ніхто,
і звати тебе ніяк!


Рецензии