Не залишай мене на довго

Не залишай мене на довго,
Бо вкриюсь мохом наче пень,
Але ніколи не замовкну,
Шуміти гомоном пісень.

Щирі слова мов листя дуба,
Від бід укриють,захистять,
Повір, ніколи не загублю,
Довіри виданий мандат.

Дзвінкі пісні одній коханій,
Та неповторній на весь світ,
Серце народжує старанно,
Як по весні, дерева цвіт.

Надіюсь що за плодоносить,
 Кохання безліччю плодів,
Перш ніж піду у Божі роси,
Під монотонний, тихий спів.


перший варіант

Не залишай мене на довго,
Покриюсь мохом наче пень,
Запам’ятай що не замовкну,
Шуміти гомоном пісень.

Щирі слова мов листя дуба,
Від бід укриють,захистять,
Повір, ніколи не загублю,
Довіри виданий мандат.

Дзвінкі пісні одній коханій,
Та неповторній на весь світ,
Серце народжує старанно,
Як по весні, дерева цвіт.

Надіюсь що за плодоносить,
 Кохання безліччю плодів,
Перш ніж піду у Божі роси,
Під монотонний, тихий спів.


Рецензии
Обязательно заплодоносит, Юра!
А ты ещё будешь наслаждаться этими плодами!
Вот увидишь, обязательно увидишь!
Лара.

Лара Кочубеева   05.06.2013 14:21     Заявить о нарушении