Мiсяць рожевий...

Місяць рожевий з хмари виходить,
Купа зірок за ріжок його водить.
Звечора дражнять, у небо гукають,
Танок дівочий для місяця мають.
Гей, молодик, виходь на танок,
Чи ти в росі, немов куриця, змок?
Та не ховайся, чекаєм терпляче,
Силу нагулюй, молодик-козаче.
Щоб за неділю набрався з півкруга,
А то тоненький, з коромисла дуга.
А за пів місяця будеш ти красень,
Повен, здоровий, наш батенько ясний.
Наш повелитель, цар в темній ночі,
Ми твої бранки, сльози дівочі...


Рецензии
Дуже мальовнича картина! Гарно!

Инна Орлецкая   09.06.2013 17:08     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.