В дгук про картину Дмитра Кустановича Ос нн й дует

На полотні палітра кольорів.
Злиття яскравих, зовсім різних фарб.
Пейзаж художника, що восени
Чарує погляди красою барв.

Багатством квітів всипана земля:
Рожеві, ніжні і жовтогарячі...
І два метелики над квітами кружля,
Кольору неба, може й, навіть, кращі!

Вони, немов живі, мов з полотна
От - от злетять в веселому таночку!
Дует осінній. Марево життя
Природи у квітучому садочку.


Рецензии