Мого натхнення джерело

Чарівна пісня материнська
мого натхнення  джерело.
Неначе чистая криниця,
даєш водицю на добро.

Красива пісня материнська,
в ній переливи солов`я.
Вона надією іскриться,
квітує в ній моя земля.

Чудова пісня материнська,
ночами лине уві сні.
Приходить із мого дитинства,
дає тепло вона мені.

Яка ж ти ніжна і глибока,
любові повна і снаги.
Ведеш до отчого порога,
ти, наче в річки - береги.

Душевна пісня материнська,
що в дар дали мені батьки.
Як в небі райдуга барвиста,
вона зі мною навіки.


Рецензии