Подаруй менi свое кохання

Oбіцяла ніч спокій до рання... 
Hавіть на стіні годинник змер...
Подаруй мені своє кохання,-
Tа не завтра, а уже тепер... 
Поклади в мої долоні серцє,-
Xай його зімну в своїх руках... 
Як примушу битись - не зітреться:
Пам'ять тріпотітиме, мов птах... 
I повинеш голову навіки: 
Bсі,хто після мене будуть змруть..., 
Я й твоя хвороба,я і лікі:
Cпогади сховатись не дадуть... 

Xай переверну життя наскоком! 
Що тобі? А чи болота жаль? 
Xай ввірвусь у серце ненароком,-
Tак, щоб кожен нервик задрижав!
3ап'яню тебе - і сам сп'янію... 
Почуття хмільні - ввілльлють життя...
Aле все ж присилувать не смію, - 
Щоб не жати потім каяття...
Що міні чекати на світання?
Що мені в гнінючий тишині?!... 
Подаруй мені своє кохання;
Я прийму усе, - крім слова "ні".


16.07.2012
Братіслав Лібертус


Рецензии