Л то стр ча мо..

 Сьогодні літо нас зустріло
Світанням раннім у росі...
Садки плодами зарясніли-
Достигнуть в літечку вони...
Здіймає літній день вітрила
І вже пливе в своїм човні
На зустріч з хвилями пшениці,
Достиглих яблук в спасів день,
Щоби відкрити таємниці
Липневих з серпенем натхнень...
Нас літнє сонечко зігріє.
Хай не обпалить  усіх нас!
Серця щоб наші  не черствіли,
Природи чули щоб  романс...


Рецензии