Л1тня колискова...

   Солодко спи. моя донечко,
В ніч  цю останню весни...
Завтра прокинеться сонечко-
Літо внесе на росі!
Літо здарує нам яблука,
Вишні-черешні рясні...
Місяць в віконечко стукає!
Спи, моє ладо.  засни...
В снах обійме тебе сонечко
Теплим промінням ясним,
Ранок здарує намистечко
З  крапель дощу голосних...
Солодко спи, моя зірочко,
Літо   чекає уже!
В лузі калина і квіточка
Ніжно цілують тебе...
Спи, моя крихітко!
Спи, моє ладо!
Спи, моя донечко,
Літо  іде...


Рецензии