Западенские коломыйки

П'ю воду холодну,
П'ю не  напуваюсь,
З усіма сьогодні
Зранку сперечаюсь.
А я молодиця
Не маю я хлопа,
Мій хлоп забарився,
Швендя у Європах.
Курка кудкудака
Півню під горою,
Приїдь, мій бурлако,
Заки я з тобою.
Сусідка балака,
Пельки забиває,
Приїдь, мій бурлако,-
Сусідка долає.
А кума патяка,
А собака виє,
Приїдь, мій моторяко,-
Любов задубіє.
Мушу я без тебе
Забахурувати,
І тобі, лебЕде,
Байстрюків надбати.


Рецензии