З тобою завждиvk ruta Рута

І снують такі люди,
розмова з якими повинна тривати не більше двох хвилин,
і не частіше одного разу на рік,
і то,інколи здається,
що і цього для вас вже забагато!
бувають такі люди,
від яких зморшок більше,
ніж від того ,що сміялась,
або ж плакала!

Всі вони залишають чи залишали,
неприємний смак,запах,гіркий осад,
після свого его в середині тебе,
тому спілкування з ними повинне бути заштовхане,
обмежене рамками,
не заради них,а хоча б заради себе!

Існують ті,які малюють веселку під твоїми вікнами,
забарвлюють день,
засаджують біля ніг квіти,
але це нажаль ті,
яким неварто дивитись в очі,
і боронь Боже повірити!

Є просто друзі,
описати їх напевне таки нереально,
вас пов*язує занадто багато спільного,
і навіть власна проблема ,
розглянута,наче під мікроскопом- детально,
торкається тіла іншого,
і вже двох може вбити!

Є та,
серце з якою зліплене,обмотане одною ниткою,
капілярами й венами,
це ж так невимовно гарно,
коли ващі нащадки,
будуть створені вашими спільними генами!

І це все-наше життя,
наше оточення,соціум,
ми виростали стовбурами наче орхідеї з батьків,
та проростали гілками в інших,
обережно ,бо проти кисню виступає самотність і тиша,
а наш протигаз -це всі ті люди,
наша ,хоч і доволі коротлива-але таки вічність!


Рецензии