на шляху до крих ткиvk ruta Рута

Хіба так тяжко ,
сказати *дякую*,
подивитись в очі,
кліпнути,
вдоволено посміхнутись,
взяти за руку,
провести долонню по волоссю,
не відмовтись від обіймів,
в них і заснути!

Невже так нестерпно,
відмовляти собі,
у доступі до інших чоловіків?
відводити голову,
не вдивляючись у різні суб*єкти?
кохання саме по собі дуже ривниве,
воно починається і закінчується на двох об*єктах!

Чому ж так боляче ,
зберігати ту цнотливу душу,
оберемок своїх почуттів,
серце не любить словами:*повинна*і *мушу*,
тоді своїми ж руками затоплюєм свої береги!

Втрачаємо всю рівновагу,
й банальність домашніх речей,
ми не розпізнаєм ,
де закінчується сексуальність,
і починається вульгарний процес!


Рецензии