деальнеvk ruta Рута

Чи існує вдійсності те *ідеальне*,
на яке ми так стрімко молимось,
розбиваєм чоло б*ючи поклони,
зустрічаєм галасливими оплисками?

Якщо так,
то з якого матеріалу воно зроблено?
якими нитками зшите?
з якої глини зліплене?
якими піснями оспіване?
яким бісером обшите?

Де воно блукає,що так довго не приходить?
якими стежками виходить на рясну дорогу?
ми як банально зациклені,
чекаєм його вічність,
щоб потім злякати шумливими кроками!

Тож чи варто ховати надії,
у брудному одязі,засмаженому яйці,йогурті на сніданок?
їх варто відпустити і озирнутись навкруги своєї вітальні,
можливо те звичне,домашнє завітає через безшумну хвіртку?
ховаючись від галасливих асфальтів!

Його таки варто залишити,
і напоївши чаєм,
запросити у голубі простирадла ,
своєї спальні!


Рецензии