Варт стьvk ruta Рута

На світі існує така мить,
за яку б ладні були віддати цілу хвилину,
живе на годиннику така хвилина,
за яку прогавили б цілу годину!

Ховається між шурупами і гайками ,
швейцарського зім*ятого годинника,
така стареcенька година,
за яку б подарували цілий день!

І на полицях з книжками і відділом спогадів,
та відеокасет,
мріє такий день,
за який би боровся сам гладіатор,
вельможний тиждень!

А за нього цілий місяць,
а за ним довгий рік!
і між ними всіма,
ходить таке,
невідоме,для когось минуле,теперішнє або майбутнє,
через нього пустили б усе в небуття,
таке маленьке кудлате,або велике,
за яке ми віддали б ціле життя!


Рецензии