***

ти - стогін/морок/тяжкість
ти - судорга ноги
я - вічна пам*ять/кароокість
щонайперша твоя далекість
щонайперша ти моя блакить
і як далі піде - невідомо
ні мені, ні тобі, ні Йому
бо такого немає в природі
не було і має не буть

бо далекість - це зовсім не близкість
а блакить то не є оксамит
щонайперше це свіжа/буденна самотність
щонайперше це здешня/сьогоднішня мить


Рецензии