Мелодiя розлуки на укр. яз

1
Мелодія розлуки  -
Страждань нестерпних мУки,
Сумних акордів печаль
Та сліз нестримних кришталь...
То плачуть ноти з жалЮ:
Повернись, молЮ!
ТебЕ люблЮ!
І знов тривожить спогад,
В нім - твій ласкавий погляд,
Чистий, прозорий, як скло,
Мені дарує тепло...
Музика болем звучить,
Що не зупинить
Кохання мить!

П - в:
І стогне серце,
І щемить,
І душа тримтить,
В темряву летить...
Розставання мотив
Вирієм закрутив
І журбу залишИв.

2
Мелодія розлуки -
Нудьги похмурі звуки...
Над прірвою самоти
Згорають щастя мости...
Від тУги холоне кров...
Знепритомлена
І поранена,
Вмира любов!

П - в:
Гинуть між нас почуття,
Все минА в небуття,
Мов спинилось життя!
ЗОряна мрія згаса...
У небеса
Линуть серця...
Та не спасА
Розлук адажіо!


( авторська пісня )  31.05.2013р.


Рецензии
Мелодія душі,
мелодія печалі
нашіптує вірші,
наспівуває чари...

Щасти Вам!

Николай Козакевич   02.06.2013 10:31     Заявить о нарушении
Дуже вдячна Вам за гарний експромт...
Ці слова написано на мотив Адажіо Альбіноні для відомого співака Львівської Опери Петра Радейко.
Ще раз дякую за увагу до моєї творчості.

Любонька   02.06.2013 10:50   Заявить о нарушении