рятуй. врятуй. вже п зно

рятуй ..врятуй ..вже пізно..
все тіло мов трупак
жадай ..моли ти слізно
зробилась як безсмак

чим так давно кінчались
благали *до кінцяяяяя...
всміхались /переймались
того всього нема

німа душа і тіло
бажання вмерло вщент
колись була надія
тепер зостався хрест

рятуй..врятуй..вже пізноо..


Рецензии