Вот вам свобода

Вось вам Cвабода!
Навошта патрэбна?
Свабода без працы,
Свабода без хлеба.
Навошта мне Воля,
Калі дзеткі плачуць?
Навошта мне праўда,
Калі незаплацяць?
Нішто не патрэбна.
Пакіньце ў спакоі.
Праўду і Волю
бярыце з сабою.                Дайце дажыць мне
да скону веку -
У цішыні.
Дай хлусні чалавеку.


Рецензии