Пусть будет Воля Твоя

Господи, хай буде Воля Твоя,
Яке веде нас до спасіння,
Господи, хай буде Воля Твоя,
Яка оберігає нас від гріхів,
Господи, хай буде Воля Твоя
Яка дає нам відчувати Твою Любов
І милість Твою безмежну,
Господи, хай буде Воля Твоя,
Яка дає нам любов і радість буття,
Господи, хай Воля Твоя,
Яка дає нам відчути силу і справедливість Твою.
Господи, хай буде Воля Твоя.


Рецензии