Шa, алахъин

Чаравилин цифер къвезва чи кьилел,
Гьа стIалар ракъурзава винелай.
Пашманвилин накъвар ала ви вилел,
Сувун чиг хьиз, авахьзавай синелай.


Чун къах хьана акъвазнава, килигиз-
Ашкъидин вирт аквазва хьи агъудай.               
ГьикI хьанатIа, вуч хьанатIа чин тийиз,
Гаф жагъизмач и легьзеда лугьудай.


Белки зун геж аватнайтIа ахварай,
Рагъ алкIана, югъ нянихъ фидайла….
Я кьатIанач вуна атIун зи кьарай
КIанивили руьгьдиз цIверекI гъидайла…


Ваъ, азизди, акI жемир вахъ гъалатIар
Кутазва за, гьа жувалай алудиз.
Ша, алахъин ахъай хъийиз и варар,
Кьисметдивай бахтунин пай къакъудиз…


Рецензии