Я плячю па, х, Доме. Та й сце й зя па й Томе й

Да й, ой, пак па Галичцы пахк

Я плачу по Домы.
По Вкраине родна.
Бо там но зазнав Е Елэну Блавацк.
А дэ ж та панчоха, шо хоча й па Коси п щэ й слёск прай-лий-ваъхць.

Да он дэ вин той пак,
Ну, чобот панчошЦын: ЦынГА Ш, бачь, нахПахЛах на ж Васьк.

Так шо ж нам робыты
Тут во на чушбинцы й.
Оно шо ж пак пальцы збывать
Об тут молодую зь Козу вудалуй-ух. Ны ж ушлы собакы, бы й самк.
А лыско-то, ох, щэ ф щыпцах!   

БыросКУ СЬ согнули зь
Там во О в ментув сцэ й.
Да й от пак а как Мняв тут спа, М. Да Мишка кажан: на с чырпак
Ходы да попрашв.

Ну, ш мятк с вайлерВЯнк.
Ну, вяне, ах, вЯнэ, тх, Краса та Млада й,
Що й Я ци от Сам фсхатаВав П.

О так от Коток вамп спифав ш.
А ны й к Рэ зь Умэ цип Над Бавк.


Рецензии