Крок за кроком

Ми крок за кроком створюєм Сьогодні
І намагаємся передбачати хід подій,
Ми відганяємо рукою ту безодню,
Не хочемо кричати вже "Постій".

Ми змінюємось щосекунди, знаю,
Хтось вгору, а хтось вниз - то видно,
Як істину знайти, себе питаю,
І вберегти важливе, оку очевидне.


Рецензии