Я Сонце, що прокинулось в туманi

Я – Сонце, що прокинулось в тумані.
Я – Вітер, що здіймає мандри-крила.
Я – Море, що хвилюється і вабить.
Я – Гори, що тримають Небо синє.

Я – Дощ, що проливається на Землю.
Я – Степ, що напувається Водою.
Я – квіти, що народжуються легко.
Я – пряний запах, що живе з травою.

Я – Височінь над Морем і над Степом.
Я – Глибина Прозорості і Сили.
Я – Радість і Любов під Сонцем й Небом.
Я – ВСЕ, що Цілим Світом відтворилось.

Крим, бухта Капсель
25.05.2013


Рецензии