Мы тут выдылыв гондэ дибильный

Хвайный бабцы аж штыр, х, поросятк ш,
Шо вона благодарна так дидку сь
И й ул-лад Мняв, дывы, й шоколад.
От пак как нашы маточкы зь пахк!

А на рыловы йиздять хай диткы вш.
А на хрен гэта морква сийайт!
Що, улыбкый такых ны зродыть псишк?
Да дывы сикы падл!
Ув засиках та й ям б.

Мы тут выбралы ж даж кар-топ-лынь-няф
У й вый-сёл-лынькых краб.
Хай оно туткы дизяль падйидзе
Да звизець мух к Пина вш.

От-от гэто всэ влад.
Трэга ш Пуцину вшэй з мили-ард.
Каб кух-пихць сана-свал.

Гэто шь нашия диткы чы й впрам.
Нет. Оно сатана хай йих брат.


Рецензии