Поздоровлення

 Вірі Божок

Від землі та води
Хай не буде біди,
У родинному колі
Згинуть хай усі болі.

А нащадки твої
Подарунки свої
Років сорок ще носять
І прийняти їх просять.

Я тебе теж вітаю
І здоров’я бажаю.
30.05.13.


Рецензии