Где жэ каровцы сгам хоць сай-лом-кый

Это вопрос ны до Вась К!
Гэто хай коны з Волыний дай бабць

Плачу по Домы, Минск, ну, каторы й.
Гэта жэ Томка сь там пахк с Цып кайл.
А ны па Нины, ктура любыла б,
Мо дэ й Васылька, ах, в Наб Чылнах. Гэй, Коны! Маи  вслоны й
Тут таксама аж рыд-дат.

Мага ш ны корМляхть
А ны шалёнцы й
Хоць ципа зь вый-дзер-жкай гарн.

Дэ ж то мни гонды НинКУ СЬ ф кустовы й,
Гох, да спый-майць бес трускавк.
А то, хы, Здохлый щэ йийи злоВВыць.
Гой да й уш дайсць сциКуняЙль.

Ныц мы ны майим хаты й ны й махынь.
Да, ну, заржавлян крыш-шах чы й влад.
От та й купЛяли сёньНик ву лялий
Дровцы с аборы й фе да рукайл.

ПеСни Валыни. Пейс ни в каморы й
Да вот но добрэ й влад афт-дых-хаць,
Кали затопишь дымам свавольна
Всю тут европу сь да й  ныц чырдак-хав Ш.

Шмило ны робыць а ни з вучора В
Каб да Рука да яка й крак-сата ль.
Гой да в панчосы есць синав многа-х! Так що куда нашы матц силос пхаць.
Хай йда карова вот там пах-сёк-цар,
Дэ но насралый буська ць.

Гот яка ПисьНяв К
Выйшла ш найликша й гонды во в Тёмкы ш,
Родывсь шо СИКчас щ.

Плач-хым па ж дач-чах,
Онь що в нах-хай-лак.
Да дэ ий, ой, ОлехНович ЛийЛяньк.
ПодлаСць, ана вець фсекда ф ду-парах: ну, ж парахуй тута сам –
Гдзе тут Раху й Розы Шам К.


Рецензии