А в нас авторов петь

Гондэ о ужэ здесь!
А шэ хочыца дэсыть. Аджэ ж.
А то натто мытэ
Гонды шоСИК Лунешк.
Да така, шо й не й слепнь.

Ну, сыдитэ, сидите! А то как ужэ
Посмотреть на треть пЕс К.

Мы "гамашый" добавымо всем,
Хто захочэ в нас взрець
Хоць однэ з зэрнят ведзьм.

Так шо згамаеш всэ,
Если маеш в уме
Шэ хоть высшэе щось за вошше х.


Рецензии