Хто я?

Хто я? Для чого живу?
Хто керує мною
навіть коли сплю?
Навіщо ми створили
самі собі рай,
який перетворився
в пекла край.
Безперестанку,
бігаєм ми в нім
Позабувши,
про красу зелених гаїв.
Ми стали рабами
своїх же творінь
зімкнувши кайдани
всіх поколінь...
І не має вже різниці
орел ти гордий
чи боязглива синиця.
Собі крила обріжеш
в кайдани залізеш
будеш радіти,
що в рай попав
але насправді
ти назавжди пропав.


Рецензии