Граммофон

Вони сиділи вдвох на кухні за столом
За вікнами повільно гасло сонце
І моря свіжий бриз ще не погас
Він тихо стукав у її віконце.

Тонкі, як шовк, легкі потоки фраз
Вона казала щось про вічне небо
А він не чув, бо вічна не потреба
А музика у вільній формі, джаз.

Мов тінь в кутку, пластинка грамофону
Створила з їхніх душ безмежності баркас
І так вони сиділи без утоми
Поки усе не світі не поглинув час.


Рецензии