снежная пыль. Dust of Snow by R. Frost

В.
На мне она.
Как труд углов
вороны на
болиголов.
У сердце бой
почти затих.
И стал с тобой
печальным стих.
=============
  The way a crow
  Shook down on me
  The dust of snow
  From a hemlock tree

  Has given my heart
  A change of mood
  And saved some part
  Of a day I had rued.


Рецензии